Beneficiile apei ionizate kangen

Beneficii

Apa alcalina ionizata Kangen contine minerale alcaline, pe care organismul ii poate absorbi. Foarte multe boli, inclusiv cancerul, nu se pot dezvolta intr-un mediu alcalin, bazic. De aceea va recomandam o dieta care include din belsug apa alcalina ionizata Kangen.

Consumul de apa alcalina ionizata Kangen neutralizeaza si inlatura acizii din organism, opreste organismul de la a extrage substante alcaline din muschi, oase pentru a rezolva dezechilibrul acido-bazic. Sangele are un interval al pH-ului foarte îngust – pH 7,3-7,5. Nivelul pH-ului din sange poate influienta si pH-ul tesuturilor şi organelor. Oboseala, insomnia sunt primele simptome ale aciditatii in organism datorate corpilor cetonici, lucru care perturba functionalitatea celulara. Celula oboseste si apare senzatia de oboseala atat fizica cat si psihica. In extremis, acidoza poate suprima toate activitatile si functiile celulare. Acidoza interfereaza cu viata insasi.Apa alcalina ionizata Kangen optimizeaza transportul de oxigen, accelereaza procesul de detoxifiere, astfel ajutând la pierdea kilogramelor in plus, revitalizeaza organsimul. Patru pana la cinci pahare de apa alcalina ionizata pe zi va ajuta sa neutralizati supraaciditatea si cu timpul va va ajuta sa restabiliti capacitatea corpului si rezistenta acestuia la aciditate. Apa alcalina ionizata ar trebui folosita tot timpul. Ca si vitaminele C, E, şi Beta Carotin, apa alcalina ionizata actioneaza ca un antioxidant datorita surplusului sau de electroni liberi. Aceasta poate ajuta corpul impotriva formarii bolilor de inima, atac de cord, disfunctii imunitare si alte boli.Hiromi Shinya, MD este bun cunoscator al campului chirurgiei colonoscopice ( tehnica Shinya). El a efectuat prima chirurgie non-invaziva a colonului. Folosind propria inventie a colonoscopului, a descoperit abilitatea de a examina si opera colonul fara incizie abdominala.Dr. Shinya este Profesor de Chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein si seful sectiei de endoscopie a spitalului Beth Israel Hospital in New York , si de asemanea un consilier pentru Spitalul Maeda si Clinica Gastrointestinala Hanzomon in Japonia. Nascut in Japonia, Dr. Shinya a primit educatia medicala atat in Japonia cat si in Statele Unite. Dr. Shinya cat si dr. Filzer recomanda apa Kangen pe reteta medicala pentru numeroase afectiuni ca un principal factor pentru restabilirea starii de sanatate. Prin practica lor medicala au demonstrat ca in terapia bolilor este esential sa se reduca povara toxica ce a dus la destabilizarea organismului.


Apa Kangen are un rol important in detoxifierea eficienta a organismului, refacerea echilibrului alcalin si sanatos al corpului, oxigenarea, refacerea si regenerarea intregului organism.
Dr. Hiromi Shinya recomanda apa Kangen pe reteta pacientilor sai. A avut numeroase rezultate folosind apa Kangen ca si adjuvant in tratarea a numeroase afectiuni.

Efectul oxigenului asupra cancerului

Biochimist german, Otto Warburg are un dublu doctorat in chimie si medicina si a castigat Premiul Nobel in 1931 pentru cercetarile sale in domeniul respiratiei celulare, demonstrand faptul ca celulele canceroase sunt anaerobice (fara oxigen), sau in conditii de aciditate. Tatal sau a fost un medic foarte respectat, iar in copilaria lui, Warburg a fost in compania “luminatilor”, precum: Albert Einstein, Max Planck, Emil Fischer si Walther Nernst, langa care a fost in mod frecvent oaspete.Dupa parerea lui Warburg, “cancerul, mai mult ca alte boli, are numeroase cauze secundare. Dar si in cazul cancerului exista o cauza primara. Rezumand in cateva cuvinte,cauza primara a cancerului este inlocuirea respiratiei oxigenului in celulele normale din corp cu fermentatia zaharului” .
Warburg a scris deasemenea despre relatia intre pH-ul celulelor canceroase si mediu. Atata timp cat fermentatia a fost activitatea metabolica a celulelor canceroase, Warburg a demonstrat ca celulele canceroase mentin un nivel de pH scazut, pana la 6,0 datorita productiei de acid lactic si a nivelului crescut de CO2.
El este convins de directa relatie intre pH si oxigen. Un nivel ridicat de pH inseamna o concentratie mai mare de oxigen in molecule, in timp ce un nivel scazut de pH inseamna un nivel scazut de oxigen. Warburg a fost membru al academiilor din Berlin, Copenhaga si Roma.
A devenit Doctor Honoris Causa al Universitatii din Oxford in 1965 iar in anul 1963 Societatea Germana de Biochimie si Biologie Moleculara ofera Medalia Otto Warburg pentru incurajarea cercetarilor si a descoperirilor in aceste domenii. Medalia onoreaza marile realizari ale fiziologului in domeniul medicinii si reprezinta cel mai important premiu oferit biochimistilor germani.

Otto WarburgNascut :8-Oct-1883,Freiburg,Germany,
Ocupatie : Medic,om de stiinta
Nationalitatea: Germana