Benefiiciile apei kangen

APA KANGEN ® SUPER ALCALINĂ

PH DE 11.5


Această apă nu este pentru băut! Apa Kangen ® Super Alcalină numită și apa detergent menține igiena zilnică în viața noastră datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.

Apa Kangen ® Super Alcalină

Pregătirea Mâncării

Îndepărtați aspectul brut al legumelor, cum ar fi ceapa verde, bambusul, wasabi și feriga înflorită cu Apa Puternică Kangen.


Curățenie

Curăță tocătoarele de legume și bureții de vase. Este utilizată pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.


Îndepărtarea Petelor

Puterea suplimentară a apei Kangen Super Alcaline va îndepărta petele de cafea, de sos de soia și de ulei. De asemenea, apa este excelentă și pentru curățarea petelor dificile din camera de baie.


Veselă

Folosește mai puțin detergent atunci când speli vesela. Economisește la factura de apă, întrucât doar 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este necesară pentru limpezire.


APĂ KANGEN

PH DE 8.5-9.5


Apa Kangen cu un pH de 8,5 - 9,5, este perfectă pentru a fi băută sau pentru a fi folosită la gătit. Îți va alcaliniza corpul, aspect care aduce beneficii importante sănătății. Apa Kangen este antioxidantă, alcalină și micro-structurată.

Apa Kangen este, de asemenea, accesibilă bugetului dvs. și prietenoasă cu mediul înconjurător. Uitați de cumpărarea și depozitarea tuturor sticlelor de apă din plastic scumpe!



Consum

Beți Apa Kangen pe tot parcursul zilei. Spre deosebire de apa de la robinet, Apa Kangen nu are un miros neplăcut, are un gust mai ușor și o aromă plăcută și dulceagă.


Pregătirea Mâncării

Curățați legumele și peștele. Intensificați aroma de broccoli, ceapă, bambus etc. prin fierberea lor în prealabil în Apa Kangen. Folosiți mai puține condimente și sare.


Cafea & Ceai

Veți fi surprins de culoarea, gustul și aroma minunată ale cafelei sau ceaiului preparat cu Apa Kangen. De asemenea, puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și în același timp să obțineți un gust complet și bogat datorită capacității de extracție a apei.


Gătit

Apa Kangen extrage aroma ingredientelor, iar acestea devin fragede și suculente. Prin urmare, alimentele nu au nevoie de multe condimente, iar excesul de sare poate fi evitat.


Apa kangen pentru plante

Apa Kangen poate da prospețime și viață plantelor. Aceasta stimulează germinația și îmbunătățește dezvoltarea răsadurilor.

APA NEUTRĂ

PH DE 7


Apa neutră este foarte bună de băut, fără clor, rugină sau impurități. Utilizări: prepararea mâncării bebelușilor, administrarea medicamentelor.

Mâncarea Pentru Copii

Folosește apa neutră (apa plată) atunci când prepari laptele praf pentru bebelușul tău.


Medicamentație

Apa neutră este foarte bună de băut și este absorbită ușor în corpul tău. Ia-ți medicamentele cu această apă.