enagic romania

Despre compania Enagic

Enagic este SINGURUL producator de aparate de ionizare a apei care a primit Certificarea Gold Seal

Enagic este o companie privată japoneză, cu o îndelungată istorie pe piață. Încă din anul 1974, când Hironari Oshiro a fondat compania, aceasta a fost organizată în jurul ideilor de produse de calitate și de extindere la nivel internațional. Detinem birouri în Los Angeles, Honolulu, New York, Chicago și Dallas. Pe plan mondial, există sucursale în Nuevo Leon din Mexic, Düsseldorf din Germania, Vancouver BC, Hong Kong și Japonia!

Aparatele noastre au o garanție de 3-5 ani, iar cu o curățare și mentenanță potrivite, durata de viață preconizată este de 15-35 ani sau mai mult. Acum, dvs. și familia dvs. vă puteți bucura de apa ionizată, alcalină Kangen pentru mult mai puțin decât prețul unei cafele Starbucks într-o zi, timp de mulți ani de acum înainte.

Apa Kangen este considerată ca fiind cea mai bună de pe piață; din acest punct de vedere, nu aș promova niciodată decât cel ami bun produs.

Enagic este SINGURUL producător de aparate de ionizare a apei care a primit Certificarea Gold Seal din partea Asociației pentru Calitatea Apei (Water Quality Association). WQA este "Marca privind calitatea produsului" la nivel internațional și este recunoscută în întreaga lume ca fiind organismul lider în sectorul certificării calității apei. Certificarea Gold Seal a WQA este acordată celor mai fiabili și de încredere producători de apă potabilă de calitate.

Apa Kangen vă oferă hidratarea optimă. Iar aceasta este esențială pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Enagic Romania - Catalin Anton

Ionizatoarele noastre sunt asamblate individual de către specialisti și apoi inspectate testate și certificate de ingineri QC foarte instruiți. Obțineți asistență rapidă și eficientă din partea Dlui Catalin Anton cu experiență și a centrelor internaționale de servicii atunci când este necesar. Întrebați întotdeauna de apa ionizata Kangen pentru tipul de serviciu de asistență și garanție pe care o veți obține de la acesta.