utilizare apa Kangen

Utilizarea apelor


Fabricați-vă apa pe care o doriți cu o atingere de buton!

Aflați mai multe despre fiecare tip de apă produsa de aparetele LeveLuk:

» Apa puternic alcalina Kangen
» Apa Kangen de baut
» Apă curată (plata)
» Apă acidă
» Apă puternic acidă

Apa Kangen cu pH: 8,5 - 9,0 - 9,5

Cu un pH de 8,5-9,0-9,5, acest tip de apă este perfect pentru a fi băut sau a fi folosit la gătit. Vă va aduce corpul la un nivel mai alcalin, aspect care aduce beneficii importante sănătății.

Apa Kangen pentru baut:

Beți 2-3 căni de apă dimineața pe stomacul gol. În comparație cu apa de la robinet, apa Kangen nu are un miros neplăcut, are un gust mai fin și are o aromă dulce, plăcută. Este important să includeți legumele în dieta dumneavoastră atunci când mâncați cantități substanțiale de alimente acide, cum ar fi gălbenușul de ou, orezul alb, carnea de pui, de porc și de vită, iar ingerarea apei alcaline Kangen este la fel de importantă, deoarece echilibrează efectele acide și alcaline ale acestor alimente.

Prepararea hranei cu pH 9,0:

Folosiți apa Kangen pentru a elimina gustul puternic de ceapă, muguri de bambus sau altele asemenea. Lăsați ficatul și alte tipuri de carne care au un miros urât la înmuiat în apa Kangen timp de 20-30 de minute, pentru a reduce mirosurile intense. Apa Kangen amplifică aroma ingredientelor, astfel încât acestea să devină moi și suculente. Prin urmare, sunt necesare mai puține condimente ca sarea și sosul de soia, astfel încât această apă este bună pentru persoanele care doresc să reducă aportul de sare.

Cafea și ceai cu pH 8,5:

Pentru cei care consideră că gustul și aroma sunt totul, veți fi surprins de îmbunătățirea culorii, a gustului și a aromei. Și puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și totuși să obțineți un gust complet și bogat, datorită apei Kangen care este structurata molecular.

Plante cu pH 8,5-9,0

Folosiți apa Kangen pentru a uda plantele și florile. Pentru prospețimea și viața plantelor.

Hidratare cu pH 8,5 - 9,0 - 9,5:

Apa Kangen vă oferă hidratarea optimă. Iar aceasta este esențială pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Este recomandat sa beti apa Kangen cu pH 9,5 dimineata imediat dupa ce va treziti.

Apa Kangen si Minerale

Apa Kangen conține calciu, sodiu, potasiu și magneziu. Spre deosebire de osmoza inversă, care înlătură și mineralele benefice, acest lucru nu se întâmplă și în cazul apei Kange.

Apa Kangen cu pH neutru 7,0 - apa curata nu este structurata molecular

Elimină clorul, rugina și depunerile pentru a crea o apă potabilă delicioasă. Filtrul puternic, cu trei straturi, îndepărtează nu numai clorul, ci și materii, cum ar fi rugina și impuritățile. Veți obține o apă curată delicioasă, care conține minerale.

Administrarea medicamentelor

Este o idee bună să folosiți această apă atunci când vă luați medicamentele.

Hrana pentru bebeluși
Folosiți Apa curată atunci când preparați laptele praf pentru bebelușul dvs.

Apa beauty - este apa cu pH 6,0.

Această apă ușor acidă este recunoscută pentru proprietățile sale astringente. Este excelentă pentru curățarea blândă și în tratamentele cosmetice.

Spălarea feței

Proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și creșterea fermității pielii. Tamponați pielea și lăsați să se usuce. De asemenea, este excelentă ca toner, după bărbierit.

Îngrijirea părului

Folosiți-o pentru a clăti șamponul. Reduce încurcarea părului și conferă părului o strălucire plăcută.

Pentru baie

Adăugați Apă acidă în apa dvs. de baie pentru a vă proteja cada de pete. Îmbăierea într-o astfel de apă vă va încălzi corpul și vă va menține pielea frumoasă.

Îngrijirea animalelor de casă

Excelentă pentru îngrijirea blăniței animalului dvs. de companie; periați-l cu această apă pentru o blană moale și strălucitoare.

Ciclul de clătire

Înmuierea în apă acidă înainte de ciclul de stoarcere vă va face hainele mai moi și mai plăcute la atingere.

Gătirea boabelor

Diferite tipuri de boabe, cum ar fi boabele de fasole și cele de mazăre, se vor găti perfect. Din moment ce apa acidă va accelera timpul de gătire, aveți grijă să nu se ardă.

Spălarea fructelor și legumelor

Culorile vibrante ale căpșunilor, verzei roșii, sparanghelului și vinetelor nu se vor schimba atunci când sunt spălate și preparate cu această apă.

Alimente prăjite

Alimente prăjite au un aspect frumos și sunt crocante, atunci când aluatul se face cu apă acidă.

Alimente congelate

Pulverizați apă acidă pe alimentele pe care doriți să le congelați, astfel încât produsele alimentare, inclusiv peștele și creveții, să nu-și piardă aroma atunci când le veți dezgheța.

Pete

Pentru a îndepărta petele, murdăria și grăsimea, lăsați la înmuiat în apă timp de 24 de ore.

Vase

Când spălați vase și pahare cu această apă, acestea vor ieși curate ca lacrima.

Strălucire

Ștergeți oglinzile, ochelarii de vedere, obiectele din sticlă și ferestrele pentru o strălucire evidentă.

Curățenie generală

Îndepărtați murdăria de pe parchet, gresie etc., fără a lăsa urme lipicioase.

Apa puternic alcalina Kangen pH: 11.0 și mai mult

Apa kangen puternic alcalina menține igiena în viața noastră zilnică datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.
Prepararea hranei

Pentru spălarea legumelor și a peștelui. Intensificați aroma cepei, a broccoli, a bambusului etc. prin pre-fierberea lor în Apa purnic alcalina Kangen.

Curățare

Curăță fundurile de lemn și bureții de vase. Bună pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.

Îndepărtarea petelor

Puterea suplimentară va îndepărta petele de cafea, sos de soia și ulei. De asemenea, este excelentă pentru curățarea petelor dificile de pe vasul de toaletă.

Vase

Folosiți mai puțin detergent atunci când spălați vasele. Economisiți la factura de apă, întrucât doar 1/3 - 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este potrivită pentru clătirea detergentului.

Apă puternic acidă pH 2,5 (cel mai puternic dezinfectant din lume)


Această apă are proprietăți dezinfectante. Folosiți Apa puternic acidă pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blatul etc., pentru a menține suprafețele curate și sigure.
Curățare și dezinfectare

Dezinfectare cuțitele, tocătoarele, prosoapele de vase și prosoapele de bucătărie etc. Pentru un efect de curățare mai puternic, curățați cu Apa puternic alcalina Kangen înainte de a utiliza Apa puternic acidă. Din cauza acidității sale puternice, metalul care ruginește ușor ar trebui șters cu o cârpă uscată.

Igienizare

Folosiți Apa puternic acidă pentru a vă spăla mâinile și a igieniza suprafețele din baie.

Utilizare comercială

Saloane de înfrumusețare, coaforurile, restaurantele, colegiile agricole, centrele de zi, magazinele pentru animale de companie, precum și casele de îngrijire medicală beneficiază foarte mult din utilizarea Apei puternic acide.